latinica  ћирилица
29/09/2016 |  15:24 ⇒ 18:00 | Аутор: РТРС

Зворник: Билборди СНСД-а, ДНС-а и СП-а на мети вандала (ВИДЕО)

Предизборна кампања за предстојеће локалне изборе улази у завршну фазу. Док се политичке партије труде да грађане увјере да је баш њихов политички програм најбољи, у Зворнику данима на мети вандала рекламни билборди СНСД-а, ДНС-а и Социјалистичке партије.
Зворник - Уништен билборд - Фото: РТРС
Зворник - Уништен билбордФото: РТРС

Појединци из дана у дан уништавају билборде СНСД-а, ДНС-а и СП-а. Зворничани истичу да уништавање промотивног материјала није прави начин да се привуче пажња бирача.

Представници партија чији су се билборди нашли на мети несавјесних појединаца, наводе да је ријеч о вандализму. У комуналној полицији кажу да, за сада, немају сазнања ко су починиоци.

- Личним опажањем смо видјели да се дешава перманентно да се сваки нови билборд који осване или се обнови, пршће другом бојом и у различито вријеме. Ни радници Центра јавне безбједности нису нам до сада донијели конкретне податке о починиоцима - каже Горан Писић, начелник Комуналне полиције Зворник.

Надлежни из Комуналне полиције напомињу да ће када починиоци буду идентификовани, бити покренута прекршајна и кривична одговорност.