latinica  ћирилица
30/09/2016 |  18:27 ⇒ 20:31 | Аутор: РТРС

Требиње: Откуд Доналд Трамп у предизборној кампањи? (ВИДЕО)

Изборна кампања за локалне изборе траје још четири сата.
Требиње - Фото: РТРС
ТребињеФото: РТРС

За претходних мјесец дана на трибинама, конференцијама за штампу, у саопштењима и изјавама , могло се свега и чути и видјети, а све у циљу анимирања бирача.

Наступ предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића на централној трибини у Требињу свакако да се може сврстати у врх листе "бисера" овогодишње кампање. А све због Доналда Трампа.

Ко је све и одакле, осим Доналда Трампа, поздравио Славка Вучуревића, најчешће је питање на друштвеним мрежама у Требињу. А све након овог говора:

- Кад год одем у неку свјетску метрополу, увијек исто питање. Има један град Требиње којег води Славко Вучуревић, да му пренесем поздарве из Берлина, Лондона, Рима, а посебно од Доналда Трампа који је питао за њега и рекао поздрави ми Славка, каже Бореновић.

Изненађени толиком полпуларношћу града и градоначелника, Требињци су збуњени.

Мислим да га је поздравила и енглеска краљица, али је то заборавио, каже један од учесника проведене анкете, док други додаје да је то је можда првоаприлска шала.

Свему, ипак, не треба замјерити. У сваком времену људи на Балкану и другдје, прижељкују да имају неког рођака или пријатеља у Америци , који ће им с времена на вријеме послати какав пакет, коверту са понеком зеленом новчаницом или, ако ништа друго, поздраве. Па макар и измишљене.