latinica  ћирилица
07/10/2016 |  12:21 ⇒ 12:24 | Аутор: РТРС

Златни телефон у част Путиновог рођендана (ВИДЕО)

Поводом рођендана руског предсједника Владимира Путина који данас пуни 64 године, италијанска јувелирска кућа "Кавијар" пустила је у продају јединствени телефон Iphone 7 са Путиновим ликом у златном раму, националним грбом Русије и изјавом руског предсjедника, овjековjеченом у злату.
Златни телефон у част Путиновог рођендана - Фото: Screenshot/YouTube
Златни телефон у част Путиновог рођенданаФото: Screenshot/YouTube

Ријеч је о изјави коју је Путин изрекао на Федералној скупштини РФ - "Ми ћемо одговорити на све изазове! Радимо за добробит Русије!", преноси Спутњик.

Нови модел "паметног телефона“ носи назив “Suprimo Putin Damaskus gold“ и симболично је произведен у ограниченој серији - у 64 примјерка, по један за сваку годину Путиновог живота.

Луксузни телефон је украшен комбинацијом златних елемената и специфичних мотива карактеристичних за чувене сабље димискије, које су коване у сиријској престоници Дамаску, по којој су и добиле име.

Заједно са новим смартфоном, “Кавијар“ је представио и симболичан видео-спот у коме се наводи да је “сабља димискија непобједиво оруђе у боју“.

"Главна битка Владимира Путина у 2016. години је Сирија. Тамо је он пружио отпор свјетском злу - тероризму, упорно се борећи на отвореном пољу. Управо тај осјећај несаломивог поноса, одлучности и побједе оличен је у дизајну Кавијар iPhone 7 Супримо Путин Дамаскус“, наводи италијанска јувелирска кућа, преноси Спутњик.

Овај луксузни смартфон продаје се по цијени од 207.000 и 222.000 рубаља (око 2.950 и 3.165 евра), у зависности од величине меморије.

Извор: Танјуг