latinica  ћирилица
21/10/2016 |  22:49 | Аутор: РТРС

Трамп: Без обзира на исход избора, бићу задовољан

Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп изјавио је данас да без обзира да ли ће исход избора бити побједа, пораз или неријешено, срећан је што је дао све од себе у трци за Бијелу кућу.
Доналд Трамп (Фото: Screenshot) -
Доналд Трамп (Фото: Screenshot)

Трамп је на митингу у Сјеверној Каролини рекао да жели да се не каје да ли је довољно напорно радио како би побиједио на изборима за предсједника САД и позвао своје присталице да гласају у великом броју како би побиједио свог демократског ривала, Хилари Клинтон.

"Побједа, пораз или нерјешено, а скоро сам сигуран да ћемо побиједити ако људи изађу, бићу задовољан собом. Као што увијек кажем, не желим да мислим да да сам одржао само још један митинг, побиједио бих у Сјеверној Каролини", рекао је Трамп.

Ројтерс оцјењује да се чини да се том изјавом Трамп удаљио од одбијања да обећа да ће прихватити резултате предсједничких избора, који ће бити одржани 8. новембра.

Трамп у трећој и посљедњој дебати није желио да одговори на питање да ли ће да призна резултате избора, који се одржавају 8. новембра.

Касније је рекао да ће да "призна јасне резултате", али да постоји могућност да доведе у питање исход гласања.

Извор: Танјуг