latinica  ћирилица
11/01/2017 |  17:32 ⇒ 17:37 | Аутор: РТРС

ФК Партизан: Сутра плаћамо дуг, хвала Влади и Вучићу

Фудбалски клуб Партизан је саопштио да ће током сутрашњег дана исплатити сва дуговања повјериоцима и захвалио се Влади и премијеру Александру Вучићу на помоћи.
ФК Партизан - Фото: ТАНЈУГ
ФК ПартизанФото: ТАНЈУГ

УЕФА је данас објавила да су црно-бијели кажњени суспензијом у једној од наредне три сезоне када изборе пласман на евро-сцену због дуговања, али из Хумске тврде да је све у реду.

"Поводом информација у вези са казном која је изречена фудбалском клубу Партизан од стране надлежног органа УУФА за финансијску контролу клубова, Управни одбор обавјештава јавност да ће у току сутрашњег дана бити измирене све финансијске обавезе према клубовима повјериоцима, у износу од 370.000 евра, а по захтјеву УЕФА, наводи се у саопштењу које је објављено на клупском сајту.

Како се наводи, неизмирене пореске обавезе које се помињу у неким медијима, регулисане су званичним репрограмом, који је у међувремену већ службено достављен надлежним органима УЕФА.

"Проблеми у којима се нашао Партизан ријешени су уз свесрдну и свеобухватну помоћ државних органа и Владе Републике Србије, са њеним предсједником господином Александром Вучићем на челу. На том опсежном залагању су искрено захвални управа ФК Партизан и црно-бијела спортска јавност", закључује се у саопштењу.
 
Извор: Танјуг