latinica  ћирилица
13/01/2017 |  15:41 ⇒ 17:24 | Аутор: РТРС

Борачка организација Зворник подијелила пакетиће дјеци (ВИДЕО)

Поводом божићних и новогодишњих празника Борачка организација Зворник подијелила је пакетиће за 85-оро дјеце ратних војних инвалида, демобилисаних бораца и сабораца који имају вишечлане породице.
Зворник - пакетићи за дјецу - Фото: РТРС
Зворник - пакетићи за дјецуФото: РТРС

Пакетић је добила и Душанка Тодић. Слаткише ће каже подијелити са најмилијима и у топлини породичног дома и дочекати Православну нову 2017-годину.

Овај знак пажње зворничким малишанима уљепшао je зимски распуст.

Једанаестогодишњи Бошко Вуковић каже да се радује пакетићу и истиче да жели себи и породици пуно здравља и среће.

Честитајући дјеци и њиховим родитељима Божић, Дан Републике Српске, али и Православну нову годину предсједник Скупштине Борачке организације Зворник Лазар Ристић пожелио је малишанима да им 2017-та донесе здравља, среће, благостања и пуне књижице петица.

"Ово је традиционално да сваке године Борачка организација дијели пакете дјеци демобилисаних бораца, ратних војних инвалида, Удружењу четворо и више дјеце. Циљ је да ти и борци и та дјеца да знају да постоји Борачка организација", нагласио је предсједник Скупштине Борачке организације Зворник, Лазар Ристић.

Запошљавање демобилисаних бораца и њихове дјеце, биће главни приоритет ове организације у наредном периоду, поручено је у Зворнику.