latinica  ћирилица
15/01/2017 |  14:42 ⇒ 20:39 | Аутор: РТРС

Ни Умичевић не иде на инаугурацију, касно стигао позив на разговор за визу (ВИДЕО)

Технички директор фабрике обуће "Бема" Маринко Умичевић, потврдио је да неће присуствовати балу поводом инаугурације америчког предсједника Доналда Трампа у Вашингтону,јер не може на вријеме добити визу.
Маринко Умићевић - Фото: РТРС
Маринко УмићевићФото: РТРС

О томе је у писму извињења обавијестио Трампову супругу Меланију, али и агенцију која организује бал како би отказао долазак. Поклони које је планирао за Трампове, уручиће другом приликом.

"Изгубљена је једна велика шанса за нашу земљу јер сам био позван као ВИП гост на балу. Добио сам и три минуте за говор, што је изузетна прилика да представимо нашу земљу. Жао ми је што нисам на вријеме добио визу иако су у амбасади били упућени гдје идем и у којем својству, али надам се да ће бити друга прилика", рекао је Умичевић.

Додао је да му је понуђено да дође у амбасаду на разговор 17. јануара, али тада би већ требао бити у Вашингтону.

Према његовим ријечима, јуче је послао писмо Меланији Трамп, у којем се извинио што не долази на бал те јој објаснио разлог.

"Обавијестио сам и агенцију која организује бал како бих отказао долазак, јер једна столица тамо кошта 3.000 долара", рекао је Умичевић.

Поред говора од три минуте, које је како каже добио да се као гост обрати, пут у Вашингтон искористио би и за пословне преговоре. Надајући се одласку у Вашингтон, купио је поклоне за Трампове.

"Доналду Трампу планирао сам поклонити приглавке са змијањским везом, шал и књигу а Меланији сам купио спаваћицу са змијањским везом, слику бањалучких ћевапа и књигу о Бањалуци", додао је он.

Поклони које је планирао за Трампове, уручиће другом приликом.