latinica  ћирилица
16/01/2017 |  08:34 | Аутор: РТРС

Клоп: Јунајтед изједначио из офсајда

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је гол Златана Ибрахимовића постигнут из офсајда, пишу енглески медији.

Редси су у дербију Премијер лиге одиграли неријешен меч на Олд Трафорду (1:1), иако је клуб из Мерсисајда повео голом Џејмса Милнера са пенала.

"Многи су мислили да ће нас "Црвени ђаволи" побиједити јер је све ишло у том смјеру. Знамо које проблеме имамо и у каквој смо ситуацији, па је лијепо видјети овакву игру мојих играча. Требали смо да играмо храбрије, повели смо голом Милнера. На крају је Јунајтед кренуо са дугим лоптама на Фелаинији и Ибрахимовића, а послије 80 минута борбе било је тешко да се боримо против тога“, рекао је њемачки стартег.

Ипак, менаџер Редса на крају и није био задовољан исходом меча.

"Надао сам се да ћемо имати среће, нажалост нисмо, али све ок. Сутра ћу уживати у овом резултату, а вечерас само у нашој игри. Својом добром игром смо утишали атмосферу. Наравно да је било гласно када су изједначили, па је можда добро да нису раније. Дошли смо да побиједимо, али нисмо успјели. Због тога, нисам 100% задовољан резултатом“, додао је Клоп.

У самој завршници било је бурно између Херере и Фирмиња. Везњак Јунајтеда зауставио је контру Редса, послије чега га је Бразилац одгурнуо. Обојица су кажњени жутим картоном.

"Сматрам да је Херера заслужио казну, али је на крају жути картон добио играч који је желио да игра фудбал“, рекао је менаџер Ливерпула.

Послије меча причало се о спорном голу Златана Ибрахимовића.

“Видјели сте да је гол постигнут из офсајда?“, упитао је Клоп новинара који му је дао потврдан одговар. Послије тога бивши тренер Борусије из Дортмунда је додао: “Онда јесте био офсајд".