latinica  ћирилица
16/01/2017 |  10:58 | Аутор: РТРС

Зидан тешко поднио пораз од Севиље

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да је тешко поднио пораз од Севиље, али да такав резултат неће утицати на његове фудбалере.
Зинедин Зидан - Фото: Screenshot/YouTube
Зинедин ЗиданФото: Screenshot/YouTube

Реал је забиљежио први пораз тек у 18. колу Примере, пошто је у недјељу увече као гост изгубио од Севиље са 2:1 поготком Стевана Јоветића у судијској надокнади.

"Тешко сам поднио овај пораз. Имали смо утакмицу у својим рукама и ово је баш тежак пораз. Ипак, мотивисани смо да наставимо даље, иако знамо да ће бити тешко до краја сезоне", рекао је Зидан шпанским медијима.

Реал је забиљежио први пораз тек у 18. колу Примере, пошто је у недјељу увече као гост изгубио од Севиље са 2:1.

Зиданов тим је водио голом Кристијана Роналда из пенала у 67. минуту, али је Севиља преокренула аутоголом Серхија Рамоса у 85. и поготком Стевана Јоветића у судијској надокнади.

Француски стручњак је навео да је било тешко седети у свлачионици после утакмице, али да је играчима посебно непријатно јер су поражени први пут послије 40 утакмица. Зидан је похвално говорио о Севиљи.

"Севиља је показала да може да се бори и за трофеј у Примери. То је тим који игра добар фудбал, који се бори и игра пуним капацитетом", казао је Зидан.

Севиља се побједом приближила водећем Реалу на само један бод на табели шпанског фудбалског првенства.

Извор: РТС, Бета