latinica  ћирилица
16/01/2017 |  11:08 ⇒ 12:42 | Аутор: РТРС

Варда боља од Козаре (ВИДЕО)

Кошаркаши Варде резултатом 77:61 савладали су у Вишеграду екипу Козаре из Градишке, у утакмици 11.кола прве лиге Републике Српске.
Кошарка: Варда - Козара - Фото: РТРС
Кошарка: Варда - КозараФото: РТРС

Вишеграђани су одлично отворили утакмицу и добром игром у нападу и одбрани стекли предност од 17 поена, па се на одмор отишло са резултатом 41:24 за домаће.да се неће лако предати млади кошаркаши из Градишке показали су у трећој четвртини када су успјели да "истопе" предност домаћих и пруиђу на четири поена.

У финишу им је понестало снаге што домаћи користе , стичу нову предност ид 16 поена коју су успјели да са чувају до краја меча

"Можда превелики респект који смо имали у првом полувремену према екипи Варде и тај пут од седам-осам сати се одразио на прво полувријеме. У другом полувремену смо се потрудили да играмо другачију кошарку, да ствари које тренирамо покушамо да примјенимо", рекао је тренер ОКК Козара Жарко Милаковић.

Тренер домаћих Илија Видаковић истиче: "Одиграли смо добро прво полувријеме. У другом полувремену дошло је до опуштања и пада, а тај пад је проузрокован разлозима што нисмо искористили паузу да освјежимо екипу максимално".

У редовима Варде најефикаснији је био Суџум са 31 постигнутим поеном док се у екипи Козаре истакао Илић са 21 постигнутим поеном.