latinica  ћирилица
16/01/2017 |  16:22 ⇒ 19:26 | Аутор: РТРС

Влада дистрикта Брчко у пуном капацитеу

Влада дистрикта Брчко од данас функционише у пуном капацитету, након што су именовани шефови још неколико одјељења.
Влада Брчко дистрикта - Фото: РТРС
Влада Брчко дистриктаФото: РТРС

Нови шефови одјељења именовани су на основу одлука градоначелника Брчког Синише Милића, које су након тога упућене у скупштинску процедуру.

На мјесто шефа Одјељења за пољопривреду, шумарство и водопривреду изабран је Саша Танић, шеф Одјељења за јавни регистар је Златко Јашаревић, а новоформираног Одјељења за европске интеграције Делфа Дејановић, саопштено је из Владе Брчко дистрикта.

Нови чланови Владе положиће свечану заклетву на првој наредној сједници Скупштине дистрикта Брчко.

Раније су свечану заклетву положили градоначелник Брчког Синиша Милић, замјеник градоначелника Анто Домић и главни координатор Владе Дамир Булчевић.

Чланови Владе су и шефови одјељења - за стручне и административне послове Срђан Блажић, за јавне послове Сабрија Јашаревић, за здравство и остале услуге Сабрија Чандић, за расељена лица, избјеглице и стамбена питања Јелена Никић Дамјановић.

Шеф Одјељења за привредни развој, спорт и културу је Перо Гудељевић, за образовање Сенад Османовић, за јавну безбједност Един Заимовић, за просторно планирање и имовинско-правне послове Свјетлана Чивчић и за комуналне послове Мићо Стевановић.

Извор: СРНА