latinica  ћирилица
24/01/2017 |  17:40 | Аутор: РТРС

"Ер Србија" - Лидер на тржишту авио-компанија

Водећи глобални медиј који прати дешавања у авио-компанијама широм свијета и комерцијалном авио-транспорту АТВ/ прогласио је "Ер Србију" за лидера на тржишту авио-компанија за 2017. годину.
Авио-компанија Ер Србија - Фото: ТАНЈУГ
Авио-компанија Ер СрбијаФото: ТАНЈУГ

Уреднички тим АТВ одабрао је авио-компанију "Ер Србија" због њеног изванредног напретка током посљедње три године, који је кулминирао у јуну 2016. године покретањем директних летова за Њујорк, чиме је "Ер Србија" постала једина авио-компанија у југоисточној Европи која нуди трансатлантске летове за САД.

"Ер Србија" је прва авио-компанија из региона која је добила овакву награду на глобалном нивоу, а препозната је због иновативних производа и услуга и добрих пословних стратегија које су допринијеле да се разликује од конкуренције у Југоисточној Европи, док у исто вријеме шири своју мрежу, унапређује приходе, базу клијената и препознатљивост бренда, саопштено је из "Ер Србије".

Награда за лидера на тржишту авио-компанија биће уручена "Ер Србији" на 43. АТВ додјели годишњих награда за достигнућа у авио-индустрији на гала вечери која ће бити одржана 28. марта у Њујорку.

"Ер Србија" почела је са радом као национални авио-превозник Републике Србије у октобру 2013. године.

Извор: Срна