latinica  ћирилица
16/02/2017 |  09:41 ⇒ 16:08 | Аутор: РТРС

Влада Српске о измјенама и допунама закона о ветеринарско-медицинским производима

Влада Републике Српске разматраће на данашњој сједници Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о ветеринарско-медицинским производима.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

На предложеном дневном реду налази се разматрање информације о активностима на изради Средњорочне стратегије управљања дугом БиХ, као и разматрање информације о напретку пројекта заштите од поплавних вода ријеке Дрине на подручју града Бијељине и потребним средствима за рјешавање имовинско-правних односа, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Влада ће разматрати и информацију о одржаном првом састанку посебне Радне групе за реформу јавне управе између ЕУ и БиХ, те информацију о спровођењу одлуке о поступку усклађивања законодавства Републике Српске са правном тековином ЕУ и правним актима Савјета Европе за прошлу годину, са приједлогом закључка.

За данашњу сједницу предвиђено је разматрање информације о суфинансирању права из социјалне заштите из буџета Српске.

На сједници ће бити разматран и приједлог одлуке о капиталној инвестицији и дугорочном задуживању Српске за реализацију Пројекта санације, адаптације, реконструкције и изградње комплекса Касарне "Крајишких бригада" Залужани, као и приједлог одлуке о одобравању кредита општинама из средстава револвинг фонда у области водоснабдијевања и комуналне инфраструктуре.