latinica  ћирилица
17/02/2017 |  13:07 | Аутор: РТРС

Вулверин у посљедњем наставку добија насљедницу (ВИДЕО)

Како ће се завршити сага са X-man јунаком Вулверином ускоро ћемо сазнати јер у домаће биоскопе стиже филм у којем ћемо посљедњи пут гледати Хјуа Џекмена у улози Вулверина. Међутим, изгледа да добија насљедницу.
Логан Вулверин (Фото: darkhorizons.com) -
Логан Вулверин (Фото: darkhorizons.com)

У блиској будућности, Логан већ уморан и исцрљен, скривајући се од свијета на мексичкој граници, штити и брине се о болесном Професору X. Али, Логанови покушаји да се сакрије од своје прошлости падају у воду кад се појави млади мутант Лора (X-23), прогоњен од стране мрачних сила. Ко је она?

Лора, креирана од стране Крејга Кајла прије него што се појавила у стрип серијалу, дебитовала је у телевизијској серији X-мен: Еволуција. Она је мутант који је настао од Вулвериновог генетског материјала. Укупно је било 22 неуспјешна покушаја да се од Вулвериновог ДНК направи ултимативни мутант као савршено оружје. Двадесет и трећи експеримент (X-23) је дјевојчица, рођена од сурогат мајке научнице, одмалена учена да буде војник.

Њени творци, нестрпљиви у чекању да њени мутантски гени прораде сами од себе, почињу да је излажу радиоактивним зрацима како би убрзали њену мутацију. Стварају јој се канџе на рукама и ногама које бивају преливене адамантијумом. Лора, недуго затим бјежи из лаборатирије убијајући све што јој се налази на путу, чак и своју мајку...

У филму је глуми млада глумица Дафни Кини позната по тв серији Избјеглице.

Премијера је 2. марта.