latinica  ћирилица
17/02/2017 |  17:49 ⇒ 20:57 | Аутор: РТРС

Вучић кандидат СНС-а за предсједника Србије (ВИДЕО)

Главни одбор Српске напредне странке једногласно је донио одлуку да је њихов кандидат за предсједника Србије Александар Вучић. За њега је гласало свих 600 чланова ГО СНС-а.
Главни одбор СНС-а - Фото: РТРС
Главни одбор СНС-аФото: РТРС

Вучић је рекао вечерас на страначком скупу у Београду да прихвата кандидатуру за предсједника Србије и да се за то одлучио, јер вјерује да је Србији потребан рад, стабилност, инвестиције, нове болнице и будућност.

"Зато сам ово прихватио, да не бисмо закаснили, да отворимо нове фабрике, нове болнице, нове школе", додао је Вучић.

Вучић је поручио да је поносан на све чланове што су показали да су увијек на страни Србије и додао да је вјероватно ово његово посљедње обраћање у својству премијера Србије.

"Све ово радим због вас", поручио Вучић чланству.

Вучић је подсјетио на велику улогу Томислава Николића за земљу и чланство и затражио да о њему не чује ниједну ружну ријеч.

Рекао је да очекује тешку кампању, истичући да се не плаши "ни самог страха, ни њихових пара, ни њихових страних савезника".

"Плашим се да не побједе Србију, да је не побједе, не унизе", додао је он.

"У претходних четири-пет година успјели смо земљу која је била на ивици банкротства и колапса, у којој није било наде и која није видјела будућност, да покренемо с мртве тачке, а ви сте увијек знали да покажете разлику између нас и њих", поручио је Вучић.

Извор: РТРС/СРНА