latinica  ћирилица
21/02/2017 |  10:52 | Аутор: РТРС

"Не смијемо да изгубимо у Севиљи"

Голман Лестер Ситија Рон-Роберт Цилер рекао је да његова екипа мора да избјегне пораз од Севиље у предстојећој утакмици осмине финала Лиге шампиона.
Лестер Сити - Фото: Getty Images
Лестер СитиФото: Getty Images

Енглески шампион игра лоше ове сезоне, у првенству послије 25. кола заузима 17. мјесто на табели и налази се на бод од зоне испадања, док је за викенд изгубио од трећелигаша Милвола (1:0) у осмини финала ФА купа.

Екипа Клаудија Ранијера остварује много боље резултате у Лиги шампиона, освојила је прво мјесто у својој групи са само једним примљеним голом у пет утакмица.

Лестер ће у сриједу од 20.45 играти у Шпанији против Севиље, прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

"Чека нас велика и важна утакмица. Играли смо добро у групној фази и пласирали се међу 16 најбољих. Прва утакмица је веома важна и не смијемо да изгубимо. Ако бисмо могли да одиграмо неријешено, или чак да побиједимо, то би било сјајно пред реванш", рекао је Цилер пренијели су британски медији.

Он је додао да би добар резултат у Лиги шампиона помогао екипи да не мисли на лоша издања у првенству у ФА купу.

"Ако остваримо добар резултат, то може да се пренесе и на Премијер лигу. Сви знамо да морамо да будемо бољи у првенству и можда је у овом тренутку добра промјена за екипу што ће играти утакмицу Лиге шампиона", додао је двадесетосмогодишњи голман.

Севиља је освајала Лигу Европе у посљедње три године.

Екипа игра добро у шпанском првенству, налази се на трећем мјесту на табели иза Реал Мадрида и Барселоне. У прошлом првенственом колу Севиља је побиједила Еибар (2:0), а оба пута асистент је био бивши фудбалер Партизана, црногорски репрезентативац Стеван Јоветић.

Осим утакмице Севиље и Лестера, у сриједу од 20.45 прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона у Лисабону играју Порто и Јувентус.

Извор: Б92