latinica  ћирилица
25/02/2017 |  17:22 | Аутор: РТРС

Белучи: Љубав је свима потребна да преживе у данашњем свијету

Славна италијанска глумица Моника Белучи изјавила је да је љубав свима потребна да би успјели да преживе у свијету какав је данас.
Моника Белучи - Фото: ТАНЈУГ
Моника БелучиФото: ТАНЈУГ

"Љубав нам је свима потребна да би успјели да преживимо у свијету какав је данас. Љубав дијелимо са породицом, са дјецом, ако је среће као што је у мом случају, радимо посао који волимо. Љубав је све", истакла је Белучијева која игра у филму "На млијечном путу" прослављеног режисера Емира Кустурице.

Она је додала да је срећна што је Кустурица урадио филм о љубави, јер је то порука наде упућена свима.

Белучијева каже да јој је изузетна част што је филм "На млијечном путу у програму тако важног филмског фестивала какав је Међународни филмски фестивал - "Фест".

За италијанску глумицу специфичност овог филма заправо лежи у љубавној причи између двије одрасле особе.

"Ликови које Кустурица и ја играмо у филму немају шта да изгубе. Већ су све изгубили у рату у моменту када се срећу. Без обзира на такве околности између њих се рађа магија. То је порука за све људе који су посумњали да им се добро више икада може десити у животу", истакла је славна глумица за Тањуг.

Она је открила да је много научила од Кустурице у процесу настајања филма "На млијечном путу".

"Емир је за мене много више од редитеља. Он је свестран умјетник продуцент, музичар, писац, глумац... Био је велики изазов за мене да учествујем у снимању његовог филма. Научио ме је многим тајнама глумачког заната и искуство снимања филма са њим је у многоме унапредило мој умјетнички израз", каже Белучијева.

Она је додала да је као глумица срећна што има прилику да сарађује са врхунским редитељима као што су Сем Мендез или Емир Кустурица.

Извор: СРНА