latinica  ћирилица
26/02/2017 |  09:37 ⇒ 20:35 | Аутор: РТРС

Крупа изгубила од Жељезничара (ВИДЕО)

Данас су одигране посљедње двије утакмице 19.кола Премијер лиге Босне и Херцеговине. Крупа је на домаћем терену поражена од Жељезничара 1:0, док је Сарајево истим резултатом савладало Витез.
Крупа-Жељезничар - Фото: РТРС
Крупа-ЖељезничарФото: РТРС

Жељезничар заслужено носи бодове из Крупе на Врбасу. Гости су пред пуним трибинама већим дијелом утакмице имали иницијативу и били бољи ривал.

Већ на старту утакмице пропустили су двије изгледне прилике. Мирослав Стевановић је у 8.минути погодио пречку, а четири минуте касније шут Синише Стевановића одбранио је Кутић. Крупа која је на овом мечу наступила без Кољића, Перића и Јашаревића, једини шут имала је у 24.минути када је покушао Чомор.

У наставку још већи притисак Жељезничара који је крунисан у 64. минути када се у шеснаестерцу најбоље снашао Иван Лендрић и 11. пут погодио ове сезоне. Десет минута касније Зајко Зеба уздрмао је оквир гола али је остало 0:1. До краја меча није било промјена па бодови одлазе у Сарајево.

Упркос поразу, Крупа и даље има добре шансе за пласман у Лигу за шампиона. Тренутно је петопласирана са бодом више од Слободе и четири бода више од Широког.

У сљедећем колу Крупа гостује Зрињском, а до краја овог дијела такмичења играће против Челика и Витеза.