latinica  ћирилица
27/02/2017 |  10:18 | Аутор: РТРС

Теквондоисти "Прњавора" освојили 15 медаља

Чланови Теквондо клуба "Прњавор" освојили су 15 медаља на дводневном међународном турниру који је прошлог викенда одржан у Бачкој Тополи.
Чалнови Теквандо клуба Прњавор - Фото: СРНА
Чалнови Теквандо клуба ПрњаворФото: СРНА

У конкуренцији такмичара из 12 земаља, теквондоисти из Прњавора освојили су шест златних, три сребрне и шест бронзаних медаља.

Код млађих такмичара, Милош Шљивић освојио је двије бронзе у борбама и формама, а Немања Томашевић једну бронзану медаљу у борбама.

Сава Његован је у јуниорској конкуренцији освојио двије златне медаље, у борбама и формама.

Златне медаље у борбама и бронзе у формама освојили су Елда Мешић и Милан Стојановић, док је Марина Поповић освојила сребрну медаљу у борбама и бронзану медаљу у дисциплини форме.

Прњаворски теквондоисти постигли су добре резултате и у сениорској конкуренцији, гдје је Јована Његован освојила златну медаљу у формама и сребрну медаљу у борбама, Александар Фешиш сребро у категорији до 64 килограма, а Стефан Фешиш златну медаљу у категорији до 71 килограм.

Наредни наступ чланови Теквондо клуба "Прњавор" имаће на домаћем терену, гдје ће бити домаћини 15. "Прњавор опена", међународног турнира који ће бити одржан 11. и 12. марта у Спортској дворани "Слога".

Извор: СРНА