latinica  ћирилица
15/03/2017 |  13:04 | Аутор: РТРС

Мурињо "краде" Реалову звијезду?

Манчестер јунајтед и Жозе Мурињо праве суперекипу за сезону 2017/2018, која ће циљати на све трофеје за које се буду борили.
Тони Крос (ФОТО: foxsports.com.au) -
Тони Крос (ФОТО: foxsports.com.au)

С тим у вези, 'Diario Gol' преноси да је Тони Крос, везњак Реала из Мадрида и један од погонских точкова тима са Сантијаго Бернабеуа, на излазним вратима у тиму.

Исти лист преноси да је Нијемац поставио ултиматум Краљевском клубу који гласи: Ако Реал не освоји ништа ове сезоне, плејмејкер одлази из клуба, и то у Јунајтед.

Реал је испао из Купа краља, прокоцкали су предност од седам бодова у Ла лиги, и сада само имају један бод више од пратиоца - а у Лиги шампиона су изборили четвртину финала.

Жозе Мурињо је велики љубитељ стила игре Кроса, и у наредној сезони га жели у тиму Манчестера. Према Мурињовом плану, Крос ће доста помоћи Погби - али и бити пријеко потребна замјена Михалеу Керику, који је по свему судећи "одиграо своје".

Оно што је интересантно је и то да је Дејвид Мојс, наводно, прије него што је отпуштен из Јунајтеда - договорио трансфер Кроса у Јунајтеда, али је договор сторниран.

Прије три сезоне, он је из Бајерна за 25 милиона прешао у Реал, гдје је неизоставан фактор у поставци Зинедина Зидана.

Извор: Н1