latinica  ћирилица
16/03/2017 |  11:08 | Аутор: РТРС

Коларов: Болан тренутак, бољи смо тим

Бек Манчестер Ситија Александар Коларов разочаран је елиминацијом из Лиге шампиона јер сматра да је његов тим бољи од Монака.
Александар Коларов (Фото:365dm.com) -
Александар Коларов (Фото:365dm.com)

Сити је савладао "Кнежеве" 5:3 у првом мечу у Манчестеру, али је поражен 3:1 у Француској, па је елиминисан због већег броја голова ривала у гостима.

"Тренутак је веома болан, био је тежак дан за нас, али морамо да гледамо напред. Одиграли смо укупних 6:6, мислим да смо бољи тим, али је Монако славио због голова у гостима. Монако је играо сјајно, ми нисмо у првом полувремену били на нивоу и морамо да им честитамо", рекао је Коларов.

Српски фудбалер је нагласио да испадање из Европе не смије да сломи "грађане".

"Остала су још два мјесеца до краја сезоне и морамо да будемо прави у Премијер лиги и ФА купу. Неопходно је да радимо јако, напредујемо сваку утакмицу и видећемо како ће на крају да испадне", поручио је Коларов.

Поразом у Монаку био је веома разочаран десни бек Бакари Сања.

"Као да смо заборавили да играмо прво полувријеме, али и да се боримо, бранимо и нападамо као тим. Превише смо их респектовали и ставили себе у опасност. У наставку смо променили систем, били много бољи, стварали шансе, али нисмо постигли довољно голова", закључио је Сања.

Сити је на деоби друге позиције у Премијер лиги са Тотенхемом, заостају по десет бодова за лидером Челсијем.

Извор: Б92, Танјуг