latinica  ћирилица
19/03/2017 |  17:13 ⇒ 21:00 | Аутор: РТРС

Звезда побиједила Чукарички (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде побиједили су Чукарички 4:3, у гостима, у 27. колу Првенства Србије.
Звезда - Чукарички - Фото: РТРС
Звезда - ЧукаричкиФото: РТРС

Звезда је повела већ у осмом минуту. Канга је сјајно упослио Боаћија, који је рутински савладао голмана Петрића. Само осам минута касније поново је прорадила веза Канга-Боаћи. Габонац је опет био у улози асистента, а нападач из Гане је непрописно заустављен.

Мажић је показао на бијелу тачку, а Луковић пенал претворио у вођство од 2:0.

Чукарички је успио да смањи предност гостију у финишу првог дијела игре. Анђелковић је срушио Бојића, а Ожеговић био прецизан са бијеле тачке.

У другом полувремену фудбалери оба тима су приредили сјајан меч. На самом старту другог дијела Чукарички је изједначио. Кајевић се најбоље снашао у гужви и послао лопту у мрежу.

Звезда је поново стекла предност само шест минута касније. Послије акције Милића и Петковића, лопта је прошла кроз ноге голману Петрићу, а Боаћи је Звезди обезбиједио још један гол.

Још један бивши фудбалер Црвене звезде био је кобан по црвено-бијеле. Јевтић је сјајним ударцем савладао Манојловића и поново изједначио резултат.

Ипак, Душан Анђелковић израстао је у хероја овог сусрета, који се најбоље снашао у гужви и донио три важна бода својој екипи.

Црвено-бијели три кола прије краја лигашког дијела првенства заузимају прво мјесто са 70 бодова, док шест мање има другопласирани Партизан.

Чукарички је остао на десетом мјесту са 33 освојена бода.

У наредном колу Звезда ће дочекати суботички Спартак.