latinica  ћирилица
21/03/2017 |  13:00 ⇒ 14:20 | Аутор: РТРС

Мајами: Вавринка први носилац

Одржан жријеб за Мастерс на Флориди, послије одустајања Мареја и Ђоковића Стен Вавринка први фаворит.
Стан Вавринка - Фото: getty
Стан ВавринкаФото: getty

Одржан је жријеб за турнир у Мајамију. Послије одустајања Новака Ђоковића и Ендија Мареја због повреда по први пут у каријери ће Стен Вавринка бити главни фаворит на Мастерсу. Он ће бити слободан на старту, а у другом колу га чека бољи из меча Елијас-Себаљос.

Освајач Индијан Велса Роџер Федерер је такође слободан у првом колу, у другом игра са победником меча Кравчук/квалификант, док би у трећем могли да гледамо дерби и дуел са Хуаном Мартином Дел Потром. Аргентинац не игра у првом, док би пре евентуалног дуела са Швајцарцем требало да побиједи Хасеа или Јмера (специјална позивница).

Други носилац Нишикори би у другом колу могао да игра са Андерсоном, а затим са Вердаском. Надал је као и остали носиоци слободан на почетку, послије чега би требало да игра са Селом, а затим Колшрајбером.

Српски тенисер Виктор Троицки у првом колу игра са Тијагом Монтеиром (Бразил), а ако га савлада чека га окршај са Милошем Раонићем.

Њему би могли да се придруже Душан Лајовић и Миомир Кецмановић уколико данас у квалификацијама савладају Николаса Кикера односно Лукаша Лацка.

Извор: Новости онлајн