latinica  ћирилица
21/03/2017 |  16:29 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

"Коалиција СДС и ПДП протекла три мјесеца константно опструише рад локалне заједнице" (ВИДЕО)

Начелник Пала Бошко Југовић,поново је на мети критика локалног СДС-а. Овога пута незадовољни су радом начелника у првих 100 дана мандата..Начелник је ипак, сигуран да их много више боли смјена њихових директора у локалним предузећима.
Бошко Југовић - Фото: РТРС
Бошко ЈуговићФото: РТРС

Студентски центар, Олимпијски центар Јахорина, Фамос, капиталне инвестиције. Након 100 дана, локални СДС пита начелника шта је са предизборним обећањима.

"Гдје год данас се на Палама окренемо не можемо наћи ништа да поистовјетимо са именом Бошка Југовића осим жалопојки и јадиковки и кукања да се код наших грађана прикаже као жртва. Господин Југовић није ништа урадио конкретно", изјавио је предјсдник Општинског одбора СДС Пале Бојан Нинковић.

На оптужбе, начелник одговара да га од преузимања функције константно опструишу управо они који га оптужују. Ипак тим окупљен око начелника радио је на пројектима који ће ускоро бити и објелодањени. Југовић сматра да је највећи проблем СДС-а управо смјена директора општинских предузећа.

"Наравно да је њима тешко пало што су извршене одређене смјене у предузећима. Ради се о страшним пословањима по њиховом, а видијеће се кад се у јавности изнесе који је губитак тренутно у Комуналном. како су пословала остала предузећа и те смјене су њима страшно тешко пале, а ми ћемо гледати да та предузећа у наредном периоду поставимо на здраве ноге", истакао је  начелник општине Пале Бошко Југовић.

И док из СДС-а тврде да неће тражити опозив начелника, те да су отворени за даљу сарадњу, Југовић је најавио да ће ускоро изнијети податке о томе какву је ситуацију затекао и како се новац чувао у општини Пале.