latinica  ћирилица
22/03/2017 |  16:23 ⇒ 18:09 | Аутор: РТРС

Филм "На млијечном путу" и пред публиком у Бијељини (ВИДЕО)

Дуго очекивано остварење "На млијечном путу", сценаристе и редитеља, а у овом филму и главног глумца Емира Кустурице, биће приказан у бијељинском Центру за културу 6. и 7.априла у терминима од 18 и 21 час.
Филм "На млијечном путу" - Фото: Screenshot
Филм "На млијечном путу"Фото: Screenshot

С обзиром на велику заинтересованост грађана, очекује се да ће карте бити распродате за неколико сати.

Грађани Бијељине нестрпљиво очекују драму познатог сценаристе и редитеља са чијим садржајем су већ упознати, а радује их и што је славна холивудска глумица Моника Белучи очарана Херцеговином и нашим природним љепотама.

"Коначно добра вијест. Кустурица, Моника... Коначно добар филм, колико сам ја чуо. Бијељина то заслужује. Хоћу ићи и мало је закашњело, 20 година је прошло од бурних догађаја на овим просторима, а ништа нисмо забиљежили , само су неки од коментара грађана Бијељине.

Бијељинци сматрају да има довољно садржаја у Центру за културу, али истичу да је центар јако мали за публику у Бијељини која се налази, али да има и других проблема.

"Сваки пут је велика гужва. На жалост, овај објекат у зимском периоду ,кад су дуге ноћи, кад је народ имао времена да се посвети култури, било је нерада, неки проблеми са гријањем", истичу у Бијељини.

С обзиром да проблеми у вези са гријањем у Градском биоскопу који има дотрајалу котловницу, за чију поправку није било новца, још нису ријешени, пројекција филма биће одржана у сали Центра за културу. 

Сала још увијек није у функцији. Гријање није оспособљено, још увијек та пећ није поправљена тако, да за сада је овдје. Велико интересовање се баш очекује, да ће бити распродати сви термини. Народ је баш заинтересован за тај филм тако да очекујемо да ће бити велика посјећеност", говори Слађана Лекић замјеница директора Центра за културу Бијељина.

У сали Центра за културу тражи се мјесто више и на ''Данима комедије'' који ће бити одржани од 27. до 31.марта.

Шеснаести позоришни фестивал угостиће пет представа позоришта из Београда и Бањалуке, а публици ће се представити и Народно позориште из Тузле. Цијена улазнице је десет марака, а комплета 40.