latinica  ћирилица
24/03/2017 |  21:56 | Аутор: РТРС

Тадић: Морамо боље да одговарамо на притисак

Главни фудбалер репрезентације Србије Душан Тадић головима и асистенцијама води ка Мундијалу у Русији и послије одличне партије у побједи над Грузијом (1:3) у Тбилисију рекао је да морају боље да одговарају на притисак.
Душан Тадић са саиграчима прославља гол на "Олд Трафорду" - Фото: Getty Images
Душан Тадић са саиграчима прославља гол на "Олд Трафорду"Фото: Getty Images

- Јако важна три бода. По ко зна који пут нисмо добро ушли у меч! Поновили су се мечеви као против Молдавије, Аустрије и Велса, срећа па смо дали гол. Знали смо да ће бити друга прича када заиграмо онако како ми знамо, да ће се све промијенити када кренемо да играмо од ноге до ноге. Морамо да испавимо неке ствари. То је дефинитивно - јасан је Тадић.

Фудбалер Саутемптона је најприје затресао мрежу Грузије за изједначење, да би у другом дијелу асистирао Митровићу и Гаћиновићу за преокрет и тријумф у петом колу квалификација за СП 2018.

- Драго ми је због Мијата Гаћиновића. Радио је јако добро. Одличан је момак и добар је играч. Понављам, најважија су три бода - истакао је Тадић.

Он се осврнуо и на притисак и примљен гол којим је Грузија рано повела.

- Нисмо их потецијенли, већ смо безвезе примили гол. То им је дало додатну енергију. Ститсли су нас и нисмо знали да одговоримо. Морамо да пронађемо боља рјешења. Пратила ме је њихова седмица током читаве утакмице. Понављам, морамо да препознамо те ситуације и да заиграмо боље - закључио је Тадић.

Извор: Блиц