latinica  ћирилица
27/03/2017 |  12:28 ⇒ 17:19 | Аутор: РТРС

Пуцњава на Палама: Полицајац ван дужности учествовао у кафанском обрачуну (ВИДЕО/ФОТО)

У једном угоститељском објекту на Палама у насељу Коран синоћ иза поноћи дошло је до свађе, туче, а потом и пуцњаве у којој су повређене две особе.
Пуцњава на Палама - Фото: РТРС
Пуцњава на ПаламаФото: РТРС

До пуцњаве је дошло у Улици сердар Јанка Вукотића.

Из полиције су потврдили да су јутрос око два часа лишили су слободе четири лица због постојања основа сумње да су у угоститељском објекту који се налази на подручју општине Пале, починили кривично дјело „Изазивање опште опасности“ и кривично дјело „Угрожавање сигурности“.

Два од четири лица лишена слободе смјештени су у Клинички центар Касиндо гдје им је указана љекарска помоћ због повреда задобијених приликом извршења поменутих кривичних дјела.

Незванично, један од ухапшених је Миливоје Лиздек, полицијски службеник Полицијске станице Пале, који је такође повријеђен.

Како незванично сазнајемо, ухапшени су и Дражен Андрић и Ненад Ђокић, који се налазе у службеним просторијама полицијске станице ради криминалистичке обраде.

Пуцњава на Палама

Полицијски службеници настављају рад на прикупљању свих чињеница и материјалних доказа, након чега ће против осумњичених надлежном тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Два повријеђена лица, која су рано јутрос довезена из Дома здравља Пале у Болницу Источно Сарајево, налазе се ван животне опасности, рекао је портпарол болнице Далибор Бошковић.

Један од рањених је, како незванично сазнајемо, Никола Андрић. Примљен је јутрос у 2.00 часа у болницу са прострелном раном десне надлактице и смјештен на одјељењу хирургије. Како је наведено, није у животној опасности.

Полицајац Миливоје Лиздек имао је контузионе повреде главе, хематом, те је и он пребачен на хирургију.

Извор: РТРС/ СРНА