latinica  ћирилица
27/03/2017 |  20:02 | Аутор: РТРС

Доналд: Капитенска трака ми је много значила

Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд рекао је да му је била част да понесе капитенску траку на пријатељској утакмици са московским Спартаком.
Доналд Мичел (ФОТО: Wikipedia) -
Доналд Мичел (ФОТО: Wikipedia)

Он је додао да ће се увијек, са траком или без ње, трудити да пружи најбољу партију.

"Био сам помало изненађен и наравно да ми је била част да понесем капитенску траку. Додуше, био капитен или не, играо са траком или без ње, увијек се трудим да пружим најбољу могућу партију и да будем неко коме ће саиграчи вјеровати на терену", рекао је Доналд.

"Своју игру увијек подређујем екипи. Наравно, капитенска трака ми је много значила. Нисам сигуран да ли ми је тренер дао траку због броја утакмица или моје улоге на терену, али свакако ми представља велику сатисфакцију", додао је Холанђанин.

Фудбалери Звезде побиједили су у суботу Спартак из Москве са 2:1 у пријатељској утакмици.

"Била је одлична атмосфера, добра и квалитетна утакмица. Спартак је веома добар тим и обје екипе су приказале добар фудбал. Вјерујем да су навијачи били задовољни и нашом игром и резултатом", рекао је Доналд.

Наредне недјеље црвено-бијели ће одиграти чак три утакмице, јер слиједи и четвртфинале Купа Србије.

"Биће тешко јер, као што сам увијек и говорио, сви се труде да играју против нас добро. Зато не смијемо да се опуштамо, желим да се заједно припремамо и заједно бијемо битке на терену како бисмо имали што више бодова пред почетак плеј-офа који је јако важан. Очекујем да побјеђујемо, али побједе морамо заслужити на терену", рекао је фудбалер Звезде.

Извор: б92