latinica  ћирилица
18/04/2017 |  23:19 ⇒ 23:23 | Аутор: РТРС

Роналдо хет-триком дотукао Бајерн

Реал Мадрид је у спектакуларном мечу пред својом публиком побиједио Бајерн са 4:2 и постао полуфиналиста Лиге шампиона.
ЛШ: Реал Мадрид - Бајерн Минхен - Фото: AP
ЛШ: Реал Мадрид - Бајерн МинхенФото: AP

Реал је послије 2:1 у Минхену изгубио истим резултатом у Мадриду од Бајерна, али је уз помоћ судија постигао три гола у продужецима и са 4:2 изборио пласман.

Након што у првих 45 минута није било голова, иако је било шанси с обје стране, Бајерн стиже до вођства на Бернабеуу голом Роберта Левандовског из пенала у 53. минута. Каземиро је беспотребно оборио Риберија.

Реал креће у офанзиву и стиже до изједначења у 76. минуту, Кристијано Роналдо је погодио главом послије сјајног центаршута Каземира, али само два минута касније Серхио Рамос реагује траљаво у свом казненом и аутоголом доноси Баварцима продужетке.

Пет минута прије краја Бајерн су оштетиле судије, престрого је други жути картон добио Артуро Видал, али то као да им није било довољно, већ у 104. минуту нису видјели ни огорман офсајд у којем се нашао Роналдо, који другим голом поравнава на 2:2.

Овај гол је сломио госте, а Реал то сјајно користи те у наредној десет минута ставља тачку на побједу.

Марсело се прошетао кроз одбрану Бајерна, а онда несебично сервирао Роналду лопту за хет-трик, пети гол у овом двомечу, јубиларни 100. у Лиги шампиона.

Реал је дотукао Бајерн са 4:2! Млади Марко Асенисио сјајном соло акцијом стиже до казненог простора, два пута је "изломио" Хумелса, а онда савладао Нојера дијагоналом по земљи.

Извор: Б92