latinica  ћирилица
25/04/2017 |  14:22 ⇒ 14:23 | Аутор: РТРС

Џеко извријеђао Спалетија због измјене

Рома је у посљедњој утакмици 33. кола италијанске Серије А побиједила Пескару у гостима (4:1), али тријумф је остао у сенци вербалног сукоба нападача и тренера.
Един Џеко (ФОТО: gazzettaworld.gazzetta.it) -
Един Џеко (ФОТО: gazzettaworld.gazzetta.it)

Лучано Спалети, тренер екипе из Рима, у 71. минуту утакмице одлучио је да из игре изведе Едина Џека. Тај потез Спалетија није се свидио Џеки  па је бурно реаговао и уз псовке напустио терен.

Репрезентативац БиХ (25 голова ове сезоне), који се иначе бори са Белотијем из Торина (25), Икардијем из Интера (24) и Игуаином из Јувентуса (23) за титулу најбољег стријелца Серије А, био је изненађен Спалетијевом одлуком, па је тренеру уз одмахивање руком на матерњем језику одбрусио

Затим му је добацио нешто и на италијанском, а Спалети је крај аут линије инсистирао да му понови ријечи јер га није разумио.

Џеко је са терена продужио право у свлачионицу, а не на клупу за резервне играче, тако да логично није ни дошао у ситуацију да се поздрави или одбије поздрав са Спалетијем.

"Није дошао на клупу? Још боље што није, јер ме је страх, ипак је Џеко велики момак", ироничан је био Спалети послије инцидента.

Извор: Б92