latinica  ћирилица
20/05/2017 |  15:25 ⇒ 21/05/2017 | 11:40 | Аутор: РТРС

Висина која оставља без даха; Прича о једном од највиших људи у региону (ВИДЕО, ФОТО)

Висина која оставља без даха. Доносимо вам причу о Роберту Рикићу који је висок 219 центиметара, има 120 килограма и носи број ципела 51.
Роберт Рикић - Фото: РТРС
Роберт РикићФото: РТРС

Он је један од највиших људи у региону. Овај двадесетседомогодишњи Мостарац од прошле године члан је КК Игокеа , па га тако скоро свакодневно можете видјети у шетњи Бањалуком, гдје сада и живи. Пролазници му прилазе како би се фотографисали, али и добацују, јер га сматрају правом атракцијом.

Висина која оставља без даха

Робертов отац је висок 192, а мајка 170 центиметара, па у шали истиче да је изрод по висини. Навикао је, па му данас то чак и импонује.

Висина која оставља без даха

- Када смо се сликали у осмом разреду колега и ја смо имали 198 центиметара, међутим он је стао, а ја сам израстао још 20, прича Роберт.

Једино што му данас задаје муке је гардероба, јер је није лако пронаћи, па некада мора да да право богаство за обичну крпицу. Раније је то мучило његове родитеље.

- Данас купим за мјесец дана већ прерастем, али најважније је брзи раст није оставио посљедице на здравље, јер обично људи попут мене имају проблема, напомиње Роберт.

Висина која оставља без даха

Роберт у шали поручује да и сијалицу може да замијени без мердевина.