latinica  ћирилица
27/05/2017 |  11:54 ⇒ 20:54 | Аутор: РТРС

Код Приједора двоструко убиство (ВИДЕО)

Двоструко убиство у Средњим Јакуповићима код Приједора. 48-годишњи Алија Хрустић, ножем и сјекиром усмртио је своју 13 година млађу супругу Азру Хрустић и 40-годишњег Енвера Халилагића, којег је затекао са њом. Хрустић се након убиства сам пријавио полицији.
Двоструко убиство у Средњим Јакуповићима код Приједора - Фото: РТРС
Двоструко убиство у Средњим Јакуповићима код ПриједораФото: РТРС

 Убиство се догодило јутрос око 7 часова, у кући у којој је убијена Азра Хрустић становала. Незванично, супружници већ неколико мјесеци нису живјели заједно и у току је била бракоразводна парница.

Мјештани Јакуповића затечени су овим исходом, јер је, кажу, Хрустић био миран човјек. Увиђај су обавили окружни тужилац и службеници полицијске управе Приједор.

"Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Синиша Марковић заједно са полицијским службеницима Полицијске управе /ПУ/ Приједор", рекла је портпарол Окружног јавног тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић Видовић.

Она је додала да је тужилац наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења ради утврђивања свих околности почињеног кривичног дјела.

"Тужилац је наложио и обдукцију тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске", истакла је Ђаковић Видовић.

Према њеним ријечима, полицијски службеници ПУ Приједор лишили су слободе осумњичено лице, а након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу тешког убиства биће спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука ради испитивања.

Након криминалистичке обраде, осумњичени Алија Хрустић биће спроведен у Окружно тужилаштво.