latinica  ћирилица
15/06/2017 |  08:19 | Аутор: РТРС

Саша Чађо пред почетак ЕП: Сваки меч је нови изазов

Казнена експедиција Стевана Караџића слетањем на аеродром у Прагу, почела је најбитнију мисију у 2017. години - одбрану европског трона.
Саша Чађо - Фото: РТС
Саша ЧађоФото: РТС

Први тест најбоље српске кошаркашице имају сутра против Гркиња (18.00), дан касније их чекају Францускиње, док се у понедјељак састају са Словенијом. Велика подршка са трибина, према ријечима Саше Чађо, биће додатан мотив дјевојкама да дају максимум на терену...

- Моја родбина долази, као и од неколико саиграчица, такође. Моји су на сваком првенству обавезно. Подршка људи које највише волим ми даје јак вјетар у леђа - нагласила је Чађо.

Српске репрезентативке жељно чекају прво подбацивање лопте на ЕП.

- Чак смо и славиле на посљедњем тренингу, јер смо стварно једва чекале да кренемо. Сваки меч је нови изазов, дошле смо да се боримо, па шта буде. Радили смо много на нашој игри, али смо и скаутирали противнике, посебно се спремале за Грчку. Водимо се тиме да сваку утакмицу треба да побиједимо - каже Чађо.

Промјеном селектора, нису се промијениле амбиције српског тима.

- Дисциплина је на нивоу, без тога не можемо да очекујемо резултат. Нас посебно издваја атмосфера, у екипи има много позитивне енергије. Заиста, сваки дан, сваки тренинг и сваки минут је уживање бити са њима - закључила је Чађо.

Извор: Вечерње новости