latinica  ћирилица
19/06/2017 |  15:36 | Аутор: РТРС

Стинг долази у Београд

Након распродатих концерата у Сјеверној Америци, Европи, Јужној Америци и Мексику, Стинг у оквиру своје најновије турнеје "57th & 9th World Tour" долази у Србију. Свјетски познат музичар одржаће концерт у Београду, 17. септембра у Комбанк арени.
Стинг (Фото: musictour.eu) -
Стинг (Фото: musictour.eu)

На новој турнеји, Стингу се придружује трочлани бенд који чине његови дугогодишњи сарадници гитариста Доминик Милер, Џош Фриз (бубњеви) и Руфус Милер (гитара) и специјални гост Џо Самнер, као и хармоникаш Перси Кардона из састава "The Last Bandoleros".

Турнеја "57th & 9th" започела је у Сјеверној Америци у фебруару ове године и до сада је обухватила више од 50 градова Европе, Централне и Јужне Америке и Азије.

Турнеју прате изузетни коментари фанова и критичара: "У самој сржи налази се моћан таленат за писање пјесама, течне мелодије, смјели ритмови и смислени текстови испоручени од врхунског музичара. Овај концерт заслужује почасну титулу".

Улазнице за концерт у Београду биће у продаји од сриједе, 21. јуна од 10 сати.

Чланови званичног Sting.com фан клуба, улазнице могу наручити дан раније, у уторак, 20. јуна преко сајта www.sting.com/tour.

Извор: Танјуг