latinica  ћирилица
23/06/2017 |  10:43 ⇒ 12:33 | Аутор: РТРС

Честитке поводом Бајрама

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Рамазански бајрам поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Осману Козлићу и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ, са жељом да празник проведу у миру, радости и добром здрављу.
Илустрација - Фото: илустрација
ИлустрацијаФото: илустрација

Додик је пожелио да празничне дане проведу у миру, радости и добром здрављу са својим породицама, пријатељима и свим људима добре воље, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

"Дани празновања посебно надахњују људе племенитим мислима и подстичу да чине добра дјела, којима се промовишу поруке солидарности, толеранције и узајамног уважавања", поручио је предсједник Републике.

 Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је данас Рамазански бајрам поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијствима, имамима и свим грађанима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ, уз жељу да празничне дане проведу у миру.
Цвијановићева је пожељела да им овај празник донесе срећу и благостање, те да празничне дане проведу у миру, у кругу својих породица и пријатеља, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

"У име Владе Републике Српске и у своје име, а поводом наступајућег празника Рамазанског бајрама, упућујем вам искрене честитке", поручила је Цвијановићева у честитки.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим муслиманима празник Рамазанског бајрама, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске. Честиткује упутио и Републички секретаријат за вјере Српске.

Честитку поводом Рамазанског бајрама, поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу и свим грађанима исламске вјероисповијести у БиХ упутио је и Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иваниђ, као и руководство Представничког дома и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.

У недјељу, 25.јуна, вјерници муслиманске вјероисповијести обиљежиће Рамазански бајрам.