latinica  ћирилица
23/06/2017 |  13:00 ⇒ 17:50 | Аутор: РТРС

Радојичић: Конструктивни разговори са свим политичким субјектима (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да разговара и да ће разговарати са свим политичким субјектима у Бањалуци у вези са формирањем скупштинске већине, уколико предсједник градске Скупштине Будимир Балабан формира нови одборнички клуб, те оцијенио да су разговори конструктивни.
Игор Радојичић - Фото: РТРС
Игор РадојичићФото: РТРС

Радојичић је оцијенио да је стање прилично дифузно, јер се у овом моменту више политичких клубова и партија налази у превирању.

"Морам са скоро свим одборницима појединачно разговарати да се види какав је чији став и које је њихово мишљење о будућим плановима и пројектима", рекао је Радојичић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да је најважније да се наставе започети пројекти и програми.

"Разговори су конструктивни, те постоји прилично широка подршка, а ко ће формално бити у статусу већине и коалиције то ће се у наредне три седмице дефинисати", рекао је Радојичић.

Говорећи о избору директора Културног центра "Бански двор", Радојичић је навео да је конкурс тек објављен, те да очекује да ова културна установа добије младог и амбициозног директора, истичући да је задовољан досадашњим радом вршиоца дужности директора "Банског двора" Младена Матовића.

Извор: Срна