latinica  ћирилица
04/07/2017 |  10:11 ⇒ 10:13 | Аутор: РТРС

Рекао да иде по цигарете, а отишао у Русију!?

Артуро Гарсија, мексички фудбалски заљубљеник из града Пуебло, рекао је супрузи да иде да купи цигарете, а умјесто тога отпутовао је на Куп конфедерација у Русију да би бодрио репрезентацију Мексика.
Артур Гарсија (Фото: twitter.com/@REMEZCLA) -
Артур Гарсија (Фото: twitter.com/@REMEZCLA)

"Рекао сам жени да идем у `Оксо`, трговину популарну код нас у Мексику, како бих купио цигарете, али јој нисам рекао у коју тачно идем. Вјероватно није очекивала да ћу ићи у њихову пословницу преко Атлантика", објаснио је Гарсија новинарима.

Након што је обавијестио породицу да "иде по цигарете" отишао је на аеродром на лет за Њемачку. Из Њемачке се возио до Русије, а све то да би уживо гледао утакмицу своје репрезентације против Русије на Купу конфедерација.

Како наводи лист "Одити централ", Гарсија је прије тога отпутовао у Монтеро, па авионом у Волфсбург. У њемачком граду дочекали су га рођаци, код којих се одморио и забавио.

Али, тамо је доживио пех - играјући фудбал са сусједима својих рођака озлиједио је ногу, те је морао у болницу.

Љекари су му савјетовали да остане и одмара се, али се он аутомобилом својих рођака одвезао у Русију, у Казањ, на утакмицу коју је Мексико добио. Касније је у полуфиналу Мексико изгубио од Њемачке.

Гарсија још није рекао жени да је на пут и боравак потрошио сву уштеђевину.

"Цијена за мене није важна. Једино је важно да будем са нашим фудбалерима", наводи Гарсија.

Извор: СРНА