latinica  ћирилица
10/07/2017 |  20:30 | Аутор: РТРС

Данијел Крејг поново као Џејмс Бонд!

Иако је 2015. изјавио да би радије "пресјекао вене" него још једном глумио Џејмса Бонда, Данијел Крејг је, наводно, све ближе идеји да заигра у свом петом филму као агент 007.
Џејмс Бонд - Фото: илустрација
Џејмс БондФото: илустрација

Након скоро годину дана нагађања око тога да ли ће Крејг пензионисати Џејмса Бонда и помахниталог медијског утркивања ко би могао бити његов насљедник, британски Мирор ексклузивно пише да је 49-годишњи Крејг ипак пристао на још један филм, док ће Адел поново пјевати насловну нумеру.

На основу више неименованих извора, лист наводи да је продуценткиња Барбара Броколи успјела да "приволи Крејга" да још једном одглуми чувеног шпијуна, упркос његовом првобитном противљењу.

Иако још није озванично, могуће је и да им се придружи Адел, након успјеха пјесме "Скајфал" - прве Бондове теме која је освојила Греми, БРИТ и Оскара.

- Крејг и Адел су тим који побјеђује, гаранти за успјех и за зараду. Требало му је доста времена да размисли, али Данијел се предомислио и вјерује се да је он поново 007 - рекао је анонимни извор и додао, да је Адел мање извјесна.

Мјесецима су медији лицитирали ко би могао бити нови Бонд - Идрис Елба, Том Хидлстон, Мајкл Фасбендер и Џејмс Нортон називани су најозбиљнијим кандидатима - али не чуди што су продуценти били ријешени да врате Крејга јер им је донио огроман успјех од када се 2005. први пут појавио као Бонд у "Казину Ројалу".

Глумац је потом снимио још три филма, али је дјеловао непопустљиво у одлуци да му је "Спектра", у којој су сва четири филма лијепо "увезана", уједно и посљедњи ангажман.

Нови - 25-ти филм о Бонду, требало би да буде спреман за биоскопе у октобру идуће године.

Извор: Агенције