latinica  ћирилица
14/07/2017 |  14:13 ⇒ 14:49 | Аутор: РТРС

Зашто су Арапи напали жену у Сарајеву?

Становници са ових подручја такви какви јесу углавном поштују правила понашања, законе, обичаје других земаља, које туристички или пословно посјете.
Фејсбук порука (Фото: facebook / screenshot) -
Фејсбук порука (Фото: facebook / screenshot)

Труде се и да путнике намјернике, без обзира из које земље били угосте на најбољи могући начин. Међутим, по свему судећи им се не враћа "мило за драго" .

У максималном искориштавању великодушности у БиХ , по свему судећи, предњаче Арапи, који су уложили новац у развој појединих "дијелова" БиХ, па очито мисле да им то даје право да промовишу своје хирове.

На своју културу и "правила" понашања би да приволе домицијално становништво. Наиме, жена Адела Махмутовић којој су Арапи замерили што хода "голог рамена" по једном тржном центру натjерала не друштвене мреже на размишљење статусом који је објавила на Фејсбуку.

- Гурам ја колица, а мајица ми спада са рамена и већ ме нервира. Упорно је као штимам, јер се спушта до пола леђа. Ништа страшно нити опасно, ипак је љето! И тако ја сва у сикирацији око себе, мајице и хране, прилази госпођа "Она". Сикће, пишти и вришти на мене, на арапском, млатарајући рукама као помахнитала звијер. Препадох се ја те преслатке женице која ме сатјера у неки ћошак. Долази и муж који говори нешто - само сам Алах разумјела , пријетећи ми прстом испред носа. У мени се већ смјењују разне емоције. Покушавам нешто рећи, не дају ми.

- Они ће мене нападати у мом граду, у мом тржном центру јер ми се види голо раме? Примитивци! Долази нам "шљам" задњи који се не зна окупати. Бусају се у прса као велики вјерници, а коцкарнице и барови врве од њих. Овде поштујете нашу културу, различитости, вјерска опредељења, а не намећете вашу, пише у посту на друштвеним мрежама ова Сарајка.

Извор: Блиц