latinica  ћирилица
17/07/2017 |  15:45 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

Бајерн одустао од Алексиса Санчеса

Минхенски Бајерн повукао се из трке за трансфер фудбалера Арсенала Алексиса Санчеса због доласка Хамеса Родригеса из Реала.
Алексис Санчес - Фото: Getty Images
Алексис СанчесФото: Getty Images

- Нисмо више заинтересовани за Санчеза. Направили смо договор са Анћелотијем да нам више није потребан нападач, рекао је Румениге за њемачки Кикер.

Санчесу је на тај начин отпала главна опција јер је Бајерн показивао озбиљно интересовање. Енглески медији спекулишу да би сада у игру могли конкретно да се укључе Манчестер Сити и Пари Сен Жермен.

Чилеански крилни фудбалер, коме је остало још годину дана уговора са Арсеналом, изразио је незадовољство што лондонским тим није конкурентнији у борби за трофеје и спремност да оде овог љета.

Санчес није отпутовао са првим тимом "тобџија" на турнеју у Аустралију и Кину, званично је добио дужи одмор због наступа на Купу конфедерација, али се незванично "шушка" да је остао у Европи због коплетирања трансфера.

Арсенал је већ довео замјену за Санчеса, стигао је француски репрезентативац Александар Лаказет из Олимпик Лиона за 53 милиона евра.

Извор: Б92