latinica  ћирилица
18/07/2017 |  08:58 | Аутор: РТРС

Партизан у Подгорици овјерава пласман у наредну рунду

Фудбалери Партизана играју против Будућности, реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Београдски клуб је прву утакмицу побиједио са 2:0, а ако прође, у сљедећој рунди ће се састати са грчким Олимпијакосом.

Меч у Подгорици игра се од 20.45.

Партизан гостује екипи Будућности у реваншу другог кола квалификација за Лигу шампиона. Црно-бијели су у Београду, у првом мечу, славили са 2:0 головима Ђурђевића и Леонарда.

Тренер црно-бијелих Мирослав Ђукић рекао је да његови фудбалери неће да се понашају као да је ријешен двомеч против Будућности јер би то могло да буде погубно.

"Пресудиће став. Морамо да имамо позитиван став и да играмо као да је 0:0 и да треба да побиједимо. Не можемо да бранимо икакав резултат и да мислимо да је нешто реијшено јер би то било погубно по нас. Идемо на побједу, да покажемо да смо озбиљна екипа", рекао је Ђукић на конференцији за новинаре у Подгорици.

Београдски клуб је прву утакмицу побиједио са 2:0, а ако прође, у сљедећој рунди ће се састати са грчким Олимпијакосом.

Ђукић је казао да очекује другачију утакмицу него у Београду.

"Будућност ће морати да се отвори, мало више него у Београду. Та екипа је у првој утакмици чекала нашу грешку. Овдје ће бити више простора. Нећемо се бранити, морамо да водимо игру, да противник од првог минута схвати да ће му бити тешко", казао је Ђукић.

Утакмица ће почети у 20.45, а на трибинама стадиона у Подгорици неће бити организованог навијања за Партизан, због казне Европске фудбалске уније.

Партизан је замолио све своје навијаче, који ће у сопственој режији ићи на утакмицу, да то чине "фер, спортски и коректно, како доликује шампионском клубу".

Извор: РТС