latinica  ћирилица
25/07/2017 |  08:58 | Аутор: РТРС

Илиев: Леонардо ће играти против Олимпијакоса

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да ће Бразилац Леонардо играти против Олимпијакоса, али није сигуран да ће послије тога остати у Хумској.
Леонардо (Фото: StarSport) -
Леонардо (Фото: StarSport)

Већ недјељама се доста спекулише о Леонардовом статусу у клубу, наводи се његова жеља да оде, чак су неки медији причали да је имао физички сукоб са Илиевом, који то није потврдио, али ни демантовао.

"То је однос са много емоција, ја сам га довео у клуб, пружио максималну подршку и био увијек ту за њега. Сада је тренутак гдје морамо да ставимо наше личне интересе иза интереса Партизана, ту некад има мало повишеног тона, али је све у границама нормале. Не доводи се у питање његово играње против Олимпијакоса, а што се тиче останка никад са сигурношћу, поготово у фудбалу, не можемо да причамо не само о његовом него о останку и других играча јер тржиште то диригује", рекао је Илиев гостујући на телевизији Н1.

У двомечу са Олимпијакосом се доста очекује и од посљедњег појачања Сејдубе Суме, који није оставио најбољи утисак на дебију против Мачве протеклог викенда.

"Сума је наше најскупље појачање и сигурно када се тако нешто деси они су под посебним свјетлом рефлектора. Сви смо под тензијом, али као и пред долазак свих претходних појачања увијек сам наглашавао да је потребно вријеме да се уигра са екипом, да уђе у одговарајућу форму. Ако се вратимо годину дана у налаз у сличној ситуацији је био Леонардо, а знамо како је одиграо цијелу сезону. Најважније је да смо задржали костур екипе из претходне сезоне, ово је само надоградња за наредну сезону, ова екипа је уиграна и нема потребе мијењати ништа у оваквој утакмици", истакао је Илиев.

Партизан дочекује Олимпијакос вечерас од 20:45 у Хумској 1, у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Извор: Б92