latinica  ћирилица
25/07/2017 |  13:05 | Аутор: РТРС

Роналдо остаје у Реалу

Најбољи фудбалер свијета Кристијано Роналдо, након вишенедјељних спекулација око одласка из Реала, изјавио је да је срећан у Мадриду и да жели да настави да осваја трофеје на клупском и индивидуалном плану.

Португалац је размишљао да оде из Реала због оптужби шпанског тужилаштва да је утајио порез у тој земљи за 14,7 милиона евра послије прихода на британским Дјевичанским острвима.

- Освајање важних трофеја са Реалом је био сјајан осјећај, исти онај као када добијаш Златну лопту или друга индивидална признања. Желим опет то да урадим... Морам напорно да радим сваке године како бих наставио у истом ритму. Фудбал је мој живот и страст - рекао је Роналдо за Марку.

Роналдо се због проблема са порезом доводио у везу са Пари Сен Жерменом који није жалио новац за њега, а потом се окренуо Нејмару из Барселоне када је португалска звијезда одбила понуду.

Четвороструки добитник Златне лопте уговор са Реалом има до 2021. године и сада је главни кандидат за престижну награду и уколико је освоји изједначиће се са рекордером Лионелом Месијем са по пет Златних лопти.

Извор: Танјуг