latinica  ћирилица
10/08/2017 |  12:33 ⇒ 12:41 | Аутор: РТРС

Додик увјерен у побједу СНСД-ов кандидата за начелника Трнова

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изразио је увјерење да ће кандидат ове странке Драгомир Гаговић побиједити на пријевременим изборима за начелника општине Трново и тиме обезбиједити континуитет рада у овој општини и омогућити завршетак активности које је почео прерано преминули начелник Трнова Горан Вујичић.
Додик са представницима општинског одбора СНСД-а Трново - Фото: СРНА
Додик са представницима општинског одбора СНСД-а ТрновоФото: СРНА

Током састанка у Бањалуци са представницима општинског одбора СНСД-а Трново и будућим кандидатом странке на пријевременим изборима за начелника ове општине Драгомиром Гаговићем, Додик је нагласио да је сигуран да ће грађани Трнова убједљивом већином подржати кандидата СНСД-а, како су то урадили и на изборима одржаним прошле године.

Учесници састанка упутили су апел да МУП Републике Српске и друге надлежне институције "под хитно реагују, санкционишу и онемогуће већ примијећене злоупотребе у виду организованог лажног пријављивања боравишта становништва из других источносарајевских општина на подручје општине Трново", са циљем изборног мониторинга.

Састанку у Бањалуци присуствовали су и потпредсједник СНСД-а Марко Видаковић, предсједник Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево Љубиша Ћосић и шеф Изборног штаба Општинског одбора СНСД-а Трново Мирослав Бјелица, саопштено је из СНСД-а.

Начелник општине Трново Горан Вујичић преминуо је изненада 9. јула, у 56. години.

Извор: СРНА