latinica  ћирилица
12/08/2017 |  20:08 ⇒ 13/08/2017 | 12:09 | Аутор: РТРС

У Чајничу нема раскола унутар СНСД-а (ВИДЕО)

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да не постоји раскол унутар СНСД-а у Чајничу, те да радници Шумског газдинства треба да буду задовољни што имају радна мјеста и да заједно са онима који управљају газдинством воде рачуна о унапређењу стања у предузећу и бољој будућности.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

"Не мислим да су радници ти који могу, нити имају механизме да утичу ко ће бити руководство одређеног привредног субјекта", рекла је Цвијановићева у Требињу одговарајући на питање новинара да прокоментарише стална незадовољства радника Шумског газдинства и да ли постоји раскол унутар СНСД-а.

Она је напоменула да радници имају право да изразе незадовољство уколико тај неко ко је постављен на челно мјесто не ради свој посао.

На питање да ли је тачно да је смијењен директор Рудника и Термоелектране /РиТЕ/ Гацко Миленко Милидраг, Цвијановићева је истакла "да не би рекла да је то класична смјена, већ је то ствар договора – повлачиће се један директор, долази други и то је сасвим нормално".

"Постоји договор да се кадровска политика реализује и од стране коалиције, али и у оквиру СНСД-а", истакла је Цвијановићева и додала да су сва мјеста која припадају СНСД-у подложна одређеним смјенама, односно промјенама људи.

Извор: Срна