latinica  ћирилица
20/08/2017 |  18:30 ⇒ 18:37 | Аутор: РТРС

Отворено реконструисано фудбалско игралиште у Драгочају

У Драгочају код Бањалуке данас је свечано отворено реконструисано игралиште Фудбалског клуба "Полет-Крајишник", у којем тренира више од 80 омладинаца.
Драгочај - Чубриловић - Фото: СРНА
Драгочај - ЧубриловићФото: СРНА

Отварању фудбалског игралишта присуствовао је и предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић, који је изразио задовољство што је клуб са дугогодишњом традицијом добио нове терене.

"Овај клуб има велики значај за ову приградску мјесну заједницу која има све више становника, али и све већи број школараца", рекао је Чубриловић новинарима.

Он је изразио задовољство што је садашње руководство успјело да овом клубу обезбиједи нове терене, на којима ће наставити да шири спортски дух и дугогодишњу традицију.

Предсједник Фудбалског клуба "Полет-Крајишник" Предраг Доњак рекао је да је ово прилика за нови почетак остваривања још бољих резултата Клуба, који има вишедеценијску традицију.

"Реконструкцију игралишта и клупских просторија почели смо прије двије године и сада коначно имамо терен на којем наши чланови могу да тренирају, јер смо у току радова користили терене других клубова", рекао је Доњак.

Он је додао да је предност и што се терен налази крај основне школе у Драгочају, чији број ђака расте из године у годину, те ће на тај начин бити повод да се млади што више посвећују спорту.

Извор: СРНА