latinica  ћирилица
08/09/2017 |  09:13 | Аутор: РТРС

Патосирала мужа због закључаних врата

Полиција у Сокобањи ухапсила је жену З.М. (44) из оближњег села Врмџа због сумње да је починила насиље у породици. Она је најпре вријеђала, а затим истукла свог невјенчаног супруга Д.С. (49) и нанијела му лаке телесне повреде.

Осумњичена З. М. се вратила кући из Сокобање и наишла на закључана врата. Почела је да удара песницама и то је пробудило њеног супруга који је устао и отворио јој. Међутим пред вратима је угледао своју жену зајапурену од бијеса. Она је почела да га вријеђа, а супруг се бранио да је легао да спава и да је врата закључао да га неко не би покрао.

Жену то није смирило, већ је мужу ударила шамар, а затим почела да га удара гдје год је стигла. Супруг се бранио све док га З.М. није ударила песницом и нокаутирала.

Д.С. се, обливен крвљу, домогао дворишта и почео да бјежи. То су видјеле комшије и позвале полицију.

- Када смо стигли, жена је јурила мужа који је имао крв на лицу. Видјевши полицију, муж је брзо побјегао код њих да га заштите. Успјели смо да обуздамо З. М. Иначе, то је ситна жена, ниска растом и просечне грађе – реклик су полицајци који су били на интервенцији.

Полицајци су, такође, водили битку са њом и једва успјели да је обуздају и приведу. Против ње је поднесена пријава због насиља у породици и одређен јој је притвор до 48 часова. Невјенчани супруг Д.С. је превезен у болницу гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде.

З.М. се од првог мужа развела када ју је он оставио јер га је често тукла.

Извор: Блиц

.