latinica  ћирилица
11/09/2017 |  16:13 ⇒ 16:42 | Аутор: РТРС

Бањалучанин дао оглас да продаје стан искључиво вехабијама; Комшије у паници

Несвакидашњи оглас за продају стана, мотивисан очито лошим комшијским односима, узнемирио је станаре у улици Бановић Страхиње у бањалучком насељу Обилићево јер је његов власник намјерио да га прода искључиво вехабијама и провјереним сљедбеницима Исламске државе.
Бања - продаја станова - Фото: илустрација
Бања - продаја становаФото: илустрација

"Продајем стан у насељу Обилићево, улица Бановић Страхиње уз стадион ФК Напријед. Стан искључиво продајем радикалним исламистима, вехабијама, који на било који начин могу да потврде да су једни од тих. Могу и докази да су се борили у Сирији или Ираку на страни Исламске државе. Дискреција са моје стране је загарантована, тако да у доказе треће лице неће имати увид. Услов при куповини стана је тај да нови власник који ће да живи у стану мора бити тамнијег тена, посједовати дужу браду и кратке хлаче и редовно посјећивати џамију", наводи се у огласу објављен на једном од специјализованих портала.

Непознати продавац, који није оставио никакав контакт и којем је могуће упутити упит за оглас само путем платформе портала, објаснио је да га је на тај потез натјерао однос комшија према њему.

Извор: Глас Српске