latinica  ћирилица
14/09/2017 |  17:33 ⇒ 18:02 | Аутор: РТРС

"Чубриловић показао озбиљност и зрелост у парламету"

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић показао јуче сву озбиљност и зрелост коју једна таква функција захтијева и, између осталог, захваљујући његовој присебности и одлучности да се одбрани демократија у Српској, обојена револуција СДС-а, ПДП-а и НДП-а пала је на првом кораку.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

"Захтјеви опозиције за његовом смјеном су неозбиљни, баш каква им је јуче била и револуција. Особина поропалих револуционарних подухвата и јесу стални захтјеви за нечијом смјеном, па јавност у Републици Српској не треба да чуди уколико у наредних пар мјесеци СДС, ПДП и НДП испоставе захтјеве за смјену још десетине људи који одговорно раде у интересу Републике Српске", рекао је Додик Срни упитан да прокоментарише захтјев опозиције за смјеном предсједника парламента Српске.

Умјесто политичких програма и нуђења алтернатива у Српској, каже предсједник Републике, опозиција ће народу "мазати очи" како нешто ради испостављајући захтјев за нечијим одласком и "за такав аматеризам редовно ће примати плату од народних пара, како они то воле да истакну".

Извор: Срна