latinica  ћирилица
17/09/2017 |  15:49 ⇒ 20:26 | Аутор: РТРС

Наредних дана промјенљиво (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме, уз највишу дневну температуру до 27 степени Целзијусових.

Јутро ће бити свјеже и промјенљиво облачно, понегдје око ријека и по котлинама са маглом, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана у Крајини ће бити промјенљиво облачно уз дуже сунчане интервале, а у осталим крајевима претежно сунчано уз малу или умјерену облачност. У ноћи ново јаче наоблачење са сјеверозапада до јутра доноси кишу у западне крајеве Крајине.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, на југу до 17 степени Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 20 до 27, у вишим пределима од 17 степени Целзијусових.

У уторак, 19. септембра, биће претежно облачно и осјетно свјежије са честом кишом током јутра и пријеподнева. Више кише у западним и сјеверним крајевима. У другом дијелу дана промјенљиво облачно уз мјестимичну кишу.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, на југу до 15 степени Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 15 до 22, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових.

У сриједу, 20, септембра, задржава се облачно и свјеже вријеме са кишом, мјестимично и пљусковима са могућношћу и грмљавине.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 11, на југу до 14 степени Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 10 до 16, на југу до 20 степени Целзијусових.

У четвртак, 21. септембра, биће претежно облачно са повременом кишом и пљусковима. У другом дијелу дана престанак кише уз дјелимично разведравање, док ће у Херцеговини бити суво и претежно сунчано уз малу или умјерену облачност.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 12, на југу до 16 степени Целзијусових. Највиша дневна температура биће ваздуха од 11 до 17, на југу и понегдје на сјеверу до 20 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, промјенљивог смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Извор: СРНА